Waton okol bakal konyol

on Minggu, 15 Juli 2012
1. Sing temen bakal tinemu.
2. Sing bener bakal pener.
3. Sing wani bakal dadi.
4. Sing jujur bakal mujur.
5. Sing umuk bakal keblusuk.
6. Waton okol bakal konyol.
7. Ngelumu iku kelakone kanthi laku.
8. Tumindak ala lan becik iku kanggo awake dhewe.
9. Aja kuminter mundhak keblinger.

1 komentar:

Poskan Komentar

Matur Nuwun alias Terima Kasih anda mau ngasih Komentar...
Silahkan Tulis Komentar ... Bebas tapi yang sopan ya... Monggo...... monggo........
KAMI AKAN MENGHAPUS KOMENTAR - KOMENTAR YANG TIDAK PANTAS.......!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...